top of page

Exkluzív
Szolgáltatások

Látásvizsgálat

A komputeres mérés az egyedi Wavefront technológiának köszönhetően nagy pontosságú, éles képet ad a szem állapotáról. Ezáltal a vizsgálat során századdioptria pontossággal meghatározható objektív korrekciós értékek nyerhetők ki, amivel nemcsak az egész szem, de az egyes részei külön-külön is értékelhetők.

A komputer segítségével könnyedén szűrhető az egyik leggyakrabban előforduló szembetegség: a szürkehályog (cataracta), mely kezeletlenül a szemlencse szürkülésének következtében maradandó látásromlást eredményezhet.

A komputeres mérést követően dioplomás optometristánk több, mint 10 féle módszerrel végzi a szemvizsgálatot, melyre 30 nap garanciát biztosítunk.

Szürkehályog kimutatása komputerrel.jpg

Kontaktlencse vizsgálat

Akár először próbálná ki a kontaktlencsét, akár régi kontaktlencse viselő, a kontaktlencse vizsgálat a normál látásvizsgálat egy speciálisabb fajtája, mely esetében a szemfelszín geometriájának elemzésére is sor kerül.

Mivel a kontaktlencsének a szemfelszínen pontosan kell illeszkednie, ezért elengedhetetlen a szaruhártya egyedi paramétereit figyelembe venni. A szemfelszín vizsgálatához refrakciós térképet készítünk a szaruhártya alakjáról és ezt figyelmbe vesszük a próbalencse kiválasztásánál. Minden kontaktlencsét egyedi paraméterek alapján illesztünk.

Grafikusan megjelenő refrakciós térkép.jpg

Ha nem volt még kontaktlencséje:

1. A kontaktlencse alkalmassági vizsgálaton diplomás optometristánk feljegyzi a szem paramétereit, mely alapján kiválasztja és megrendeli a lencséket.

2. Pár nap múlva, egy másik alkalommal sor kerül a kontaktlencse betanítására, mely során megtanítjuk a lencse használatát és elmondjuk az ápolással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

3. A lencseviselést követő két héten belül sort kerítünk az első kontroll alkalomra a lencse ellenőrzéséhez és a felemrülő kérdések megválaszolásához.

Tipp: Kontaktlencse alkalmassági vizsgálat mellé az első pár havi kontaktlencsét ajándékba adjuk!

Tipp: Törzsvásárlóinknak évi két ingyenes kontroll alkalmat biztosítunk ajándékba!

Szemüveg készítés

Válogasson több száz divatos szemüvegkeret közül és válassza ki az Önhöz legjobban illőt! Szemüveg keret kollekciónk a legújabb trendeknek megfelelően folyamatosan frissül és nagy figyelmet fordítunk az általunk forgalmazott termékek minőségére.

Akár olvasáshoz, akár vezetéshez vagy állandó viseletre hord szemüveget, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre a szemüveglencse kiválasztásában. Lencséinket különböző bevonatokkal látjuk el, mint amilyen a felületkeményítés, tükröződéscsökkentő bevonat, UV védelem, por- és szennyeződés taszítás, páramentesítés, valamint kérhetők akár háromszoros vékonyítással is.

Ismerje meg termékeink és válassza ki az Ön számára megfelelőt!

Szemüveg javítás

Sok esetben hiszik azt, hogy egy törött szemüveget nem érdemes (vagy nem lehet) már megmenteni. Vannak esetek azonban, amikor régi kedvenc szemüvegét nem szükséges kukába dobni! Gyakran egy egyszerű alkatrész csere vagy javítás elegendő szemüvege újjá varázsolásához. Akár új szemüvege mellé tartaléknak, akár aktív viselésre újítaná fel szemüvegét valószínűleg tudunk segíteni: régi szemüvegét felújítjuk és megtisztítva adjuk vissza, akárcsak egy újat vásárolt volna!

Kérjen árajánlatot!

Küldje el Facebook üzenetben vagy a hello@vizucare.hu címre email-ben a törött szemüvegéről készített fotót és megmondjuk mennyibe kerül a felújítás.

Látásvizgálat
Kontatlencse vizsgálat
Szemüveg javítás
Szemüveg készítés

Kapcsolatfelvétel

Foglaljon időpontot online Facebook oldalunkon keresztül!

Kapcsolat
bottom of page