top of page

Garancia

Nem kell többé vakon a szerencsére bíznia, hogy szemüvegével tökéletesen elégedett legyen. Az általunk biztosított Garancia Plusnak köszönhetően bebiztosítjuk, hogy tökéletesen elégedett lesz az elkészült szemüveggel. Most nemcsak az átvételkor garantáljuk, hogy elégedett lesz az elkészült szemüveggel, hanem a viselést követő években is. A Garancia Plus ugyanis a vásárlástól számított 2 évig érvényes!

Garancia Plus tartalma

2015-2017

Látásvizsgálat garancia
14 nap

Ha nem elégedett a látásélménnyel:

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem elégedett a nálunk végzett látásvizsgálat alapján készített szemüveggel, a Garancia Plus keretein belül a látásvizsgálatot újból elvégezzük, és amennyiben eltér az eredmény a lencséket kicseréljük szemüvegében.

Pénzvisszafizetési garancia
30 nap

Kérje vissza pénzét:

Abban az esetben, ha nem tudja megszokni nálunk készített szemüvegét, visszakérheti a lencsék árát! Ez különösen a körülményesebb megszokású lencsék (például multifokális lencse) esetében előnyös, de jól jöhet bármely új szemüveg megszokásánál.

2007-2010

Csere garancia
90 nap

Kérjen jobbat:

Akkor érvényesíthető, ha lemaradt vagy nem szeretné a pénzvisszafizetést. Ebben az esetben a meglévő szemüveglencséket kicseréljük egy megegyező dioptriájú, de eltérő típusú lencsére. Abban az esetben ajánlott ezzel a lehetőséggel élni, ha nem tudja megszokni a szemüveget (például multifokális lencséket). A meglévő lencséket kicseréljük, így lesz egy olvasó vagy távoli szemüvege, illetve különbözet fizetése esetén magasabb kategóriájú (könnyebb megszokású) lencsét is kérhet.

Szemüveg biztosítás
2 év

Szemüveg javítás:

A szemüveg véletlenszerű meghibásodása (leesés, törés, folyadékkal érintkezés) vagy harmadik személy által okozott sérülés esetén érvényesíthető. A kedvezmények nélküli vételár 25%-a fizetendő, a fennmaradó részt mi álljuk.

Szemüveg újrarendelés:

Amennyiben a szemüveg nem javítható, például teljesen megsemmisül, elhagyta vagy ellopták a szemüveggel megyegyező paraméterekkel újra legyártjuk a terméket. A kedvezmények nélküli vétel ár 50%-a fiezendő, a fennmaradó részt mi álljuk.

bottom of page